Giambattista Valli x H&M – където два противоположни свята се срещат

Giambattista Valli x H&M – където два противоположни свята се срещат

Още в началото на годината станахме свидетели на стартирането на нова колаборация между гиганта H&M и суперталантливия Giambattista Valli.
Колаборациите не са нещо ново за H&M, който отдавна направи дизайнери като Stella McCartney, Jimmy Choo, Lanvin, Balmain и др. достъпни за по-широката публика.
Този път ще имаме удоволствието да се докоснем до гения на Giambattista Valli, чиито силуети са разпознаваеми и търсени както на червения килим, така и извън него.

Когато висшата мода срещне уличната, резултатите винаги са впечатляващи. Макар за кратък период, откакто създава дизайнерската си колекция на висша мода, младият дизайнер Giambattista Valli е съумял да създаде своята запазена марка в дизайна на рокли, чийто почерк се познава безпогрешно.
Няма как да сбъркаш неговите творби, поради което вълнението за колаборацията е още по-голямо.

Giambattista Valli и H&M са изработили прекрасен проект, който е наличен на сайта на шведската верига и всеки може да ги разгледа.
Колекцията включва както красиви изделия за дамите и аксесоари към тях, така и мъжка линия, като навсякъде преобладават тюлът, мънистата и красивите бродерии. Създава истинско усещане за лекота и елегантност!

Продажбата стартира онлайн и в магазина на H&M на 7 ноември 2019 г. – дата, отбелязана в календарите още през пролетта, когато стана ясен готвеният проект. Отбележете я и вие, за да не пропуснете възможността да се сдобиете с лимитирани артикули!

А ето и някои от най-емблематичните визии на тази колекция:

Снимки:
pinterest.com
instagram.com/hm/
instagram.com/giambattistavalliparis/

Share this post