Как работи?

Час за проба

Ако искаш да разгледаш лично нашите рокли, запиши час за проба в ателието ни на тел. 0887704437. Желаем да предоставим бутиково изживяване на всеки клиент като обърнем индивидуално внимание. В този случай можеш да наемеш и върнеш роклята директно в ателието.

Избор на артикул

Като за начало, разгледай галерията ни и си харесай рокля или запиши час за проба в новооткритото ни ателие в центъра на гр. София. Работим със записване на час, така че не се колебай да ни потърсиш!

Посочване на дата

Наемът на рокля е за 4 дни. Получаваш роклята в първия посочен от теб ден, а трябва да я върнеш на последния посочен ден. Ако ти е необходима за по-дълъг период, направи две поръчки или се свържи с нас, за да ти съдействаме.

Получаване

След като направиш онлайн поръчката, ще изпратим потвърждение по имейл. Ще получиш артикула си по куриер (Еконт – до офис или твой адрес) с опция за преглед и тест, така че имаш възможност да го огледаш и пробваш, преди да платиш.

Депозит

Освен наемната цена, събираме и определена сума – депозит, който ще ти бъде възстановен по банков път, след като върнеш артикула и се уверим, че същият няма зацапвания или скъсвания, които не могат да бъдат отстранени.

Връщане

Очакваме връщане на артикула отново по Еконт, до посочен от нас офис. Ако денят за връщане се пада в неделя, не го калкулираме към наемната цена – събразяваме се с работното време на куриера. Изпрати го в първия възможен ден.
P.S. Ние ще се погрижим за почистването на роклята.