Как работи?

Избор на артикул

Като за начало, разгледай галерията ни и си харесай рокля или запиши час за проба в новооткритото ни ателие в центъра на гр. София. Работим със записване на час, така че не се колебай да ни потърсиш!

Посочване на дата

Наемът на рокля е за 4 дни. Получаваш роклята в първия посочен от теб ден, а трябва да я върнеш на последния посочен ден. Ако ти е необходима за по-дълъг период, направи две поръчки или се свържи с нас, за да ти съдействаме.

Получаване

След като направиш онлайн поръчката, ще изпратим потвърждение по имейл. Ще получиш артикула си по куриер (Еконт – до офис или твой адрес) с опция за преглед и тест, така че имаш възможност да го огледаш и пробваш, преди да платиш.

Депозит

Освен наемната цена, събираме и определена сума – депозит, който ще ти бъде възстановен по банков път, след като върнеш артикула и се уверим, че същият няма зацапвания или скъсвания, които не могат да бъдат отстранени.

Връщане

Очакваме връщане на артикула отново по Еконт, до посочен от нас офис. Ако денят за връщане се пада в неделя, не го калкулираме към наемната цена – събразяваме се с работното време на куриера. Изпрати го в първия възможен ден.

Час за проба

Ако предпочиташ да разгледаш лично нашите рокли, запиши час за проба на тел. 0887704437. Желаем да предоставим бутиково изживяване на всеки клиент като обърнем индивидуално внимание. В този случай наемането и връщането на роклята се осъществява в ателието, без необходимост от куриер.