Как работи?

Избор на артикул

Като за начало, разгледай галерията ни и си харесай рокля. Посочили сме мерките на всички артикули, за да прецениш дали ще ти станат.

Посочване на дата

Ако артикулът ти трябва само за един ден, като начална и крайна дата посочи една и съща. Ще го получиш два дни преди избраната дата и го очакваме обратно един ден след нея. Така ще е в теб общо 4 дни, а заплащаш наемна цена само за 1.

Получаване

След като направиш поръчката, ще изпратим потвърждение по имейл. Ще получиш артикула си по куриер (Еконт – до офис или твой адрес) с опция за преглед и тест, така че имаш възможност да го огледаш и пробваш, преди да платиш.

Депозит

Освен наемната цена, събираме и определена сума – депозит, който ще ти бъде възстановен по банков път, след като върнеш артикула и се уверим, че същият няма зацапвания или скъсвания, които не могат да бъдат отстранени.

Връщане

Очакваме връщане на артикула отново по Еконт, до посочен от нас офис. Ако денят за връщане се пада в неделя, не го калкулираме към наемната цена – събразяваме се с работното време на куриера. Изпрати го в първия възможен ден.

Обратна връзка

Ако желаеш, изпрати ни снимка с роклята и сподели на приятелка преживяването си.
Ще се радваме да видим колко си красива!