Отдай под наем с Ритика

Затрупана ли си с рокли, обличани само за един повод?

Вярваме, че отговорът на този въпрос, е положителен. Затова създадохме нашата нова програма: “Отдай под наем с РИТИКА”!

Как работи?

Името на програмата описва най-простичко, какво представлява. Изпрати ни на ritika.dress@gmail.com снимки на роклите, с които искаш да се разделиш, като спазиш следните условия:

 1. Роклите трябва да са в отлично състояние или нови; без скъсвания, зацапвания и подобни;
 2. От снимките трябва да е видна цялата рокля от всички страни, както и нейната марка;
 3. Приемаме само официални рокли, подходящи за тържествени поводи, които да са годни за химическо чистене и професионално пране. Моля, не ни изпращай рокли, само за да почистиш гардероба си, напр. плажни, дънкови, булчински рокли и подобни, както и много нежни рокли, които могат да се перат само на ръка – такива няма да приемаме.

Можеш да изпратиш наведнъж снимки на не повече от 5 (пет) рокли.

Какво следва?

 1. Ние от РИТИКА ще прегледаме предложените от теб рокли и спрямо събраната информация, ще ти предложим или откажем да я приемем като част от програмата.
 2. В случай на одобрение, ще ти изпратим предложение за наемна цена и калкулация за евентуален приход.
 3. Ще ни изпратиш роклите на посочен от нас адрес, където ще ги прегледаме повторно на живо. Ако установим скъсвания, зацапвания или други несъответствия, както и ако роклята е в лошо състояние, ще ти я върнем. Изпращането и връщането на роклите са за твоя сметка, но можеш да я предадеш и лично до ателието ни.
 4. В противен случай: ако преценим, че роклята е подходяща да стане част от програмата, ще пристъпим към нейното почистване на химическо чистене и ще я добавим към колекцията “Отдай под наем с РИТИКА”. Почистването е за наша сметка.
 5. Ще сключим договор с теб относно изплащането на реализираната от теб печалба.

Включване в “Отдай под наем с РИТИКА”:

 1. Веднъж щом сме одобрили твоята рокля и почистили, тя ще стане част от програмата “Отдай под наем с РИТИКА” и ще я предлагаме на други клиентки. .
 2. При нейното наемане, ще получаваш имейл с потвърждение от нас, от който е виден периодът на наемане и наемната цена.
 3. Печалбата от прихода, след приспадане на разхода за химическо чистене, се дели между теб и РИТИКА.
 4. В началото на всеки календарен месец, следващ месеца, за който се отнася, ще ти изпращаме имейл с информация относно това, колко пъти е била наета роклята ти и каква печалба си реализирала. Ще изплащаме печалбата ти на ръка или по банков път, в срок до 10 (десет) работни дни от края на месеца, за който се отнася печалбата.