Кой е цветът на 2020 г.

Кой е цветът на 2020 г.

Ако сте се чудили кой е цветът на 2020 г., ето и отговора: 

класическото синьо.

Това определи институтът Pantone като го описа по следния начин:

“Насърчавайки спокойствие, увереност и връзка, този траен син оттенък подчертава желанието ни за надеждна и стабилна основа, върху която да надграждаме, когато прекрачим прага в новата ера.”

Сам по себе си, въпреки че е твърде обикновен, този нюанс на синия цвят е непреходен и изключително елегантен. Естествено, синьото има неограничен брой значения и тълкувания, но има нещо много специално в него – винаги може да разчитате, че ще изглеждате безупречно и подходящо: за всякакви поводи, по всяко време. Все пак не е случайност, че често този нюанс се нарича и кралско синьо. 

Освен своята аристократичност, класическото синьо има и още едно положително качество: съчетава се лесно с всичко. Дали като алтернатива на вече скучноватото (но също вечна класика) черно или сред аксесоарите ви – като акцент към строг тоалет, ще ви бъде много лесно да подбирате подходящи визии. В допълнение, се съчетава страхотно с почти всеки друг цвят – бяло, бежово, а даже и червено, кафяво, дори зелено!  

И така, ако все още не сте инвестирали в рокля в подобен цвят, а искате да следвате тенденцията за 2020 г., потърсете сред нашите артикули и ще попаднете на не една такава вечна класика.  

Share this post